MENU
MENU

BOL CORTEN FIRE PIT

BOL CORTEN FIRE PIT

Η απλούστερη έκφραση του οργανικού μινιμαλισμού μας, το μπολ φωτιάς Bol Corten είναι ένα φαρδύ, ρηχό σκεύος από ατσάλι Corten 3/16” (5 mm). Το χαμηλό προφίλ, η λεπτή λεπτομέρεια των άκρων και το φινίρισμα πατίνας του Bol είναι ταυτόχρονα κομψό και γήινο και με διάμετρο 42" (1067 mm), ο λάκκος φωτιάς Bol είναι ένα εντυπωσιακό κεντρικό στοιχείο για κάθε εξωτερικό χώρο.

Το μπολ πυρός Bol corten μπορεί να παραγγελθεί με ένθετο χαλύβδινης σχάρας για καύση ξύλου ή με καυστήρες φυσικού αερίου ή προπανίου της επιλογής σας. Οι καυστήρες μας, εγκεκριμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα CSA και ANSI για τις ΗΠΑ και τον Καναδά και με πιστοποίηση CE για την Ευρώπη, διαθέτουν επιλογή συστημάτων ανάφλεξης: χειροκίνητος φωτιζόμενος πιλότος με θερμοστοιχείο ασφαλείας, που εμποδίζει τη ροή αερίου όταν δεν είναι αναμμένος ο πυροσβεστικός λάκκος ή ηλεκτρονικό, με πιλότο σπινθήρα που ελέγχεται από διακόπτη. Παρέχουν μια όμορφη φλόγα και  ζεστασιά για να επεκτείνετε την απόλαυσή σας στην ύπαιθρο στις πιο ψυχρές εποχές.

Οι εκδόσεις φυσικού αερίου και προπανίου των πυρκαγιών μας Corten συνοδεύονται από μέσο επικάλυψης βράχου λάβας. Οι εστίες από κορτένιο χάλυβα είναι προ-θερμασμένοι για να παρέχουν ομοιόμορφη κάλυψη με πατίνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: η ξύλινη έκδοση του Bol δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε εύφλεκτες ή μη σταθερές στη θερμότητα επιφάνειες – αυτό περιλαμβάνει πλάκες από σκυρόδεμα. Το σκυρόδεμα μπορεί να περιέχει παγιδευμένη υγρασία και μπορεί να σπάσει ή ακόμα και να εκραγεί όταν θερμαίνεται.

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.