MENU
MENU

CALDERA CORTEN FIRE PIT

CALDERA CORTEN FIRE PIT

Εμπνευσμένο από τον κρατήρα που άφησε ένα βυθισμένο ηφαίστειο, ο υπαίθριος πυροσβέστης Caldera Corten είναι ένα τολμηρό γλυπτό χαρακτηριστικό πυρκαγιάς. Σχηματίστηκε σε 16/3”.

Ο χάλυβας Corten 5 mm, το σημαντικό του μέγεθος (45″x45″x12″h ; 1143x1143x30), η ευθύγραμμισμένη φόρμα και το φινίρισμα πατίνας τον καθιστούν ως ένα πλήρως μοντέρνο υπαίθριο πυροσβεστικό λάκκο – το τέλειο σημείο εστίασης για ένα σύγχρονο εξωτερικό περιβάλλον.

Μπορείτε να παραγγείλετε τον υπαίθριο πυροσβεστικό λάκκο Caldera για καύση ξύλου ή με καυστήρες φυσικού αερίου ή προπανίου της επιλογής σας. Οι καυστήρες μας διατίθενται σε δύο στυλ: έκδοση με χειροκίνητο φωτισμό με όρθιο πιλότο και θερμοστοιχείο ασφαλείας ή με ηλεκτρονική ανάφλεξη που μπορεί να ελεγχθεί με διακόπτη τοίχου ή ασύρματο τηλεχειριστήριο. Οι καυστήρες μας είναι καταχωρισμένοι στον κατάλογο ETL, πιστοποιημένοι σύμφωνα με τα πρότυπα CSA και ANSI για τις ΗΠΑ και τον Καναδά και με πιστοποίηση CE για την ΕΕ. Παρέχουν μια όμορφη φλόγα και ζεστασιά για να επεκτείνετε την απόλαυσή σας στην ύπαιθρο και στις πιο ψυχρές εποχές.

Οι εκδόσεις φυσικού αερίου και προπανίου των πυρκαγιών Corten συνοδεύονται από καλύμματα υψηλής ποιότητας και παντός καιρού. Οι υπαίθριες εστίες από χάλυβα Corten είναι προ-θερμασμένοι για να παρέχουν ομοιόμορφη κάλυψη με πατίνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ: η ξυλουργική έκδοση Caldera δεν μπορεί να τοποθετηθεί σε εύφλεκτες ή μη σταθερές στη θερμότητα επιφάνειες – σε αυτές περιλαμβάνονται και οι πλάκες από σκυρόδεμα. Το σκυρόδεμα μπορεί να περιέχει παγιδευμένη υγρασία και μπορεί να σπάσει ή ακόμα και να εκραγεί όταν θερμαίνεται.

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.