MENU
MENU

Fesfoc Krakatoa

Fesfoc Krakatoa

Η ψησταριά κουζίνας εξωτερικού χώρου Krakatoa διαθέτει ισχυρή ισχύ και απόδοση. Ιδανικό για όσους αναζητούν την τελειότητα στα ψητά. Αν θέλετε να απολαύσετε τα πιο εκλεκτά πιάτα της παραδοσιακής κουζίνας , μαγειρεύοντας σαν αυθεντικός επαγγελματίας σεφ χωρίς κόπο, το Krakatoa είναι αναμφίβολα το μπάρμπεκιου σας.

Η Fesfoc αμφισβήτησε τα όρια της φυσικής για να δημιουργήσει την τρίτη γενιά συστήματος καύσης από ανοξείδωτο χάλυβα , προσφέροντας απίστευτη ισχύ και απόδοση. Με ένα μόνο φορτίο κάρβουνου, θα μπορείτε να μαγειρεύετε από 3 έως 5 ώρες συνεχώς, εξασφαλίζοντας συνεχή θερμοκρασία 550 βαθμών πάνω από την όμορφη επιφάνεια. Το Krakatoa διατίθεται με 3 διαφορετικές εκδόσεις γκριλ:  Elegance, Luxury και Professional. Όλα αυτά θα σας προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες κατά το μαγείρεμα.

Το μοντέλο ψησταριάς από χυτοσίδηρο Elegance είναι εύκολο στη χρήση από το πρώτο λεπτό. Αυτές οι ψησταριές έχουν το τέλειο πάχος για να μεγιστοποιήσουν τη θερμοκρασία του κάρβουνου και να μεγεθύνουν τη γεύση στο φαγητό σας. Κατασκευασμένες με τεχνολογία υψηλής ακρίβειας και φινιρισμένα από τους τεχνίτες μας στο χάλυβα με όμορφα φινιρίσματα polisg, με αυτές τις ψησταριές άνθρακα θα έχετε τεράστια ισχύ που θα σας επιτρέψει να μαγειρέψετε γρήγορα πιάτα σε άλλο επίπεδο.

Το Krakatoa είναι ένα σύμβολο και αναμφισβήτητα η καλύτερη ψησταριά κάρβουνου εξωτερικής κουζίνας. Προκαλώντας τη βαρύτητα για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό εφέ άνωσης με διαχρονικές κύριες γραμμές, είναι μια υπέροχη εξωτερική κουζίνα bbq με κάρβουνο που θα σας εντυπωσιάσει και θα είναι αδύνατο να σταματήσετε να την κοιτάτε. Αυτή η υπέροχη εξωτερική ψησταριά κουζίνας με κάρβουνα είναι απολύτως προσαρμόσιμη . Επιλέξτε ανάμεσα σε διαφορετικά διαθέσιμα μήκη πάγκου ή απλώς ζητήστε αυτό που χρειάζεστε και η Fesfoc θα το σχεδιάσει και θα το φτιάξει μόνο για εσάς.

Το Krakatoa μπορεί να ενσωματώσει έναν πρακτικό νεροχύτη και μια βρύση, για να σας προσφέρει μια εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά μοντέλα και μεγέθη. Τα ντουλάπια εξωτερικού χώρου BCN είναι το τέλειο συμπλήρωμα της ψησταριάς με κάρβουνα εξωτερικής κουζίνας Krakatoa. Τα ντουλάπια κουζίνας εξωτερικού χώρου του μοντέλου BCN θα σας επιτρέψουν να αποθηκεύσετε όλα τα μαγειρικά σας σκεύη, ώστε να έχετε γρήγορη πρόσβαση σε αυτά, όποτε τα χρειάζεστε. Είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 316 marine grade, για να σας παρέχουν τη μέγιστη αντοχή στις καιρικές συνθήκες. Θα τα βρείτε σε διάφορα μεγέθη, με πόρτες και ράφια ή  με πλήρη συρτάρια εξαγωγής. Ο τεράστιος πάγκος  του Krakatoa είναι κατασκευασμένος από Έντονο Μαύρο Γρανίτη. Ο άψογος πάγκος Krakatoa μπορεί να κατασκευαστεί με άλλα υλικά όπως πορσελάνη ή ανοξείδωτο ατσάλι. 

Χαρακτηριστικά:

  • Μεγάλη θερμική ισχύς
  • Μέγιστη Απόδοση
  • Μηχανικός και Ακρίβεια
  • Πολυτέλεια και Design
  • Πλωτό εφέ 360º

Διαστάσεις:

  • Μήκος προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας x 62cm x 18cm (ύψος)

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.