MENU
MENU

Fesfoc Cocoa

Fesfoc Cocoa

Ζήστε στα χέρια σας τη δύναμη της πιο δυνατής και προηγμένης  επαγγελματικής ψησταριάς υγραερίου. Αυτή η πολυτελής εξωτερική κουζίνα μπορεί να ενσωματώσει είτε ψησταριά αερίου είτε κάρβουνο. Η επιλογή είναι δική σου!

Το Cocoa θα σας επιτρέψει να έχετε απίστευτο έλεγχο της θερμοκρασίας του φαγητού, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε ορεκτικά πιάτα που είναι σίγουρα σε άλλο επίπεδο. Το μπάρμπεκιου αερίου είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 316 Marine και είναι εξοπλισμένο με  4 καυστήρες από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής απόδοσης  με  απίστευτη ισχύ . Δεδομένου ότι κάθε φαγητό απαιτεί συγκεκριμένη θερμοκρασία ψησίματος, η ψησταριά αερίου στην υπαίθρια κουζίνα Cocoa ενσωματώνει 4 χειριστήρια από ανοξείδωτο χάλυβα με  αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα ανάφλεξης. Το Cocoa ενσωματώνει επίσης την τελευταία τεχνολογία στην προοδευτική ρύθμιση της φλόγας που θα σας προσφέρει απόλυτο έλεγχο της θερμοκρασίας που εφαρμόζετε στα τρόφιμα με ένα μόνο άγγιγμα. Το 50% της επιφάνειας του μπάρμπεκιου αερίου σε αυτήν την αρθρωτή εξωτερική κουζίνα είναι κατασκευασμένο από γκριλ και το άλλο 50% από Teppan-Yaki, γνωστό και ως επίπεδη επιφάνεια σχάρας, όλα από ανοξείδωτο χάλυβα της καλύτερης ποιότητας. Για καλύτερη λειτουργικότητα και πρακτικότητα, οι ψησταριές έχουν γεωμετρία που οδηγεί το λίπος και τα υγρά του φαγητού στο μπροστινό μέρος, όπου θα συλλέγονται από ένα κανάλι που εμποδίζει το λίπος να πέσει στην περιοχή του καυστήρα. Με αυτό το σύστημα, ο καθαρισμός και η συντήρηση θα ελαχιστοποιηθούν, με αποτέλεσμα την καλύτερη εμπειρία μπάρμπεκιου που έγινε ποτέ σε όλα τα επίπεδα.

Απόλυτα πρακτικό και λειτουργικό, ενσωματώνει έναν μεγάλο πάγκο από έντονο μαύρο γρανίτη, ώστε να μπορείτε να ετοιμάζετε άνετα φαγητό, να κόβετε, να μαρινάρετε και να αφήνετε δίσκους ή πιάτα, καθώς και ένα τεράστιο κάτω ράφι φτιαγμένο σε ένα κομμάτι. Ο πάγκος σε αυτήν την αρθρωτή εξωτερική κουζίνα έχει γυαλιστερό φινίρισμα με καθρέφτη, προσφέροντας πολυτελή εμφάνιση και απαράμιλλη φινέτσα. Είναι  ιδιαίτερα ανθεκτικό στις γρατσουνιές και στη διάβρωση και είναι εξαιρετικά εύκολο να καθαριστεί, ώστε να φαίνεται πάντα καινούργιο όπως την πρώτη κιόλας μέρα.

Ένα θεμελιώδες μέρος αυτής της αρθρωτής εξωτερικής κουζίνας είναι τα δομικά της πόδια. Φτιαγμένα με σωλήνα από ανοξείδωτο χάλυβα, έχουν συγκολληθεί και γυαλιστεί με το χέρι 9 στρώσεις από τους τεχνίτες μας με σκοπό να σας προσφέρουν ένα άψογο φινίρισμα, όπου η πολυτέλεια και η φινέτσα συνδυάζονται τέλεια. Η αρθρωτή εξωτερική κουζίνα Cocoa μπορεί επίσης να ενσωματώσει έναν νεροχύτη από ανοξείδωτο χάλυβα , με διαφορετικούς τύπους σχεδιαστικών μπαταριών για να διαλέξετε. Με τις επιλογές αποθήκευσης κακάο, θα μπορείτε να αποθηκεύετε όλο τον εξοπλισμό και τα σκεύη κουζίνας εξωτερικού χώρου καθώς και δίσκους και πιάτα, ώστε ο χώρος της κουζίνας να είναι πάντα τέλειος και τακτοποιημένος για τους καλεσμένους σας. Μπορείτε να επιλέξετε από μια  μεγάλη γκάμα επίπλων AISI 316 από ανοξείδωτο χάλυβα  που διαθέτουν είτε συρτάρια είτε πόρτες και ράφια, σχεδιασμένα να ενσωματώνονται απρόσκοπτα στις μινιμαλιστικές γραμμές της μεγάλης αρθρωτής εξωτερικής κουζίνας Cocoa . Η υψηλή ποιότητα των υλικών του θα εξασφαλίσει ότι το κακάο φαίνεται πάντα νέο, αποτελώντας ένα εντυπωσιακό σχέδιο στον κήπο ή τη βεράντα σας.

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστη ισχύς 13.65Kw
  • Παραγωγή θερμότητας 47.800 BTU
  • Μεγάλη απόδοση θερμότητας
  • Προηγμένη Μηχανική
  • Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες

Διαστάσεις: 

  • 235cm x 62cm x 90cm ( ύψος)


 

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.