MENU
MENU

Fesfoc Stromboli

Fesfoc Stromboli

Αυτή η  εντυπωσιακή ψησταριά υψηλής ποιότητας είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα ώστε να είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και να μην καταστρέφεται από το πέρασμα του χρόνου. Το Stromboli Force έχει υπερπολυτελή φινιρίσματα ώστε να γίνεται το τέλειο διακοσμητικό στοιχείο για τον κήπο ή τη βεράντα σας.

Αυτή η ψησταριά υψηλής ποιότητας με κάρβουνο έχει αντίστροφη γεωμετρία κορμού πυραμίδας, παρέχοντας ένα πολύ δυνατό οπτικό αποτέλεσμα. Σε απόσταση μικρότερη των δύο μέτρων, το Στρόμπολι γίνεται ένα κομψό σεντόνι χωρίς άκρες, σαν να είναι φύλλο. Ωστόσο, η εσωτερική του δομή παρέχει  εξαιρετική αντίσταση .

Η ψησταριά υψηλής ποιότητας κάρβουνου Stromboli  ενσωματώνει την τρίτη γενιά επαγγελματικού συστήματος καύσης από ανοξείδωτο χάλυβα που δημιουργήθηκε από τη Fesfoc , που σχεδιάστηκε για να σας προσφέρει όλη τη δύναμη πυρός που χρειάζεστε για να μαγειρέψετε σε εξωτερικούς χώρους σαν πραγματικός επαγγελματίας σεφ. Η επιφάνεια της ψησταριάς είναι τέλεια επίπεδη με τον πάγκο από ανοξείδωτο χάλυβα Stromboli για να σας προσφέρει τις τέλειες κύριες γραμμές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τύπους γκριλ: Elegance και Luxury. Η ψησταριά υψηλής ποιότητας Stromboli με κάρβουνα μπορεί να ενσωματώσει αποκλειστικές ψησταριές από χυτοσίδηρο Elegance με αντιοξειδωτική επεξεργασία. Το τεράστιο πάχος και το βάρος του θα συγκεντρώσουν όλη τη θερμαντική ισχύ του άνθρακα, αποκτώντας  συνεχή θερμοκρασία 550 βαθμών. Η επιφάνειά του με 9 στρώσεις γυαλίσματος έχει φινίρισμα καθρέφτη.

Πάνω απ 'όλα, μια ψησταριά υψηλής ποιότητας με κάρβουνα πρέπει να είναι πρακτική και λειτουργική. Για το λόγο αυτό, το Stromboli ενσωματώνει έναν  μεγάλο πάγκο από ανοξείδωτο χάλυβα , ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε τα τρόφιμα και να αφήνετε πιάτα και δίσκους, μαγειρεύοντας όμορφα με απόλυτη ευκολία. Αυτός ο εντυπωσιακός πάγκος υψηλής αντοχής μπορεί να καθαριστεί πολύ εύκολα για απρόσκοπτη εμφάνιση.

Για όσους δεν έχουν τοίχο και θέλουν μια αυτόνομη  πολυτελή ψησταριά με κάρβουνα , η Stromboli Force έχει ισχυρά σχεδιαστικά πόδια που θα σας επιτρέψουν να μαγειρέψετε όπου θέλετε. Πρακτικό, εύκολο και διαισθητικό από την πρώτη στιγμή, θα μπορείτε να μαγειρέψετε τα καλύτερα κρέατα, ψάρια ή λαχανικά με την αυθεντική γεύση της παραδοσιακής κουζίνας. Αυτή η αποκλειστική κατασκευή ποδιών είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα με  εντυπωσιακά φινιρίσματα  και  εκπληκτικό πρόβολο , σαν το μπάρμπεκιου να ήταν αγκυρωμένο στον τοίχο.

Χαρακτηριστικά:

  • Επίδραση άνωσης 360º
  • Μεγάλη απόδοση θερμότητας 550ºC
  • 1 φορτίο Άνθρακα μέχρι 300 λεπτά
  • Πολυτέλεια και Design
  • Μέγιστη Απόδοση

Διαστάσεις:

  • 163cm x 68cm x 82cm (ύψος)

 

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.