MENU
MENU

Fesfoc Tacora

Fesfoc Tacora

Το Tacora είναι η καλύτερη φορητή ψησταριά που ορίζεται από το σχεδιασμό και την ποιότητα . Είναι άνετο, λειτουργικό και διαισθητικό από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο. Υπέροχες ρόδες ιταλικής σχεδίασης θα σας επιτρέψουν να το μετακινήσετε άνετα και να σερβίρετε ζεστό φαγητό απευθείας από τη σχάρα στο τραπέζι. Καθώς μετακινείται εύκολα και χάρη στη μεγάλη του επιφάνεια μαγειρέματος, το Tacora είναι  ιδανικό για κέτερινγκ και σερβίρισμα φαγητού .

Το Tacora bbq wheels βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των τεχνικών και της τεχνολογίας. Στον πυρήνα του βρίσκεται το  ισχυρό μας σύστημα καύσης τρίτης γενιάς υψηλής απόδοσης από ανοξείδωτο χάλυβα , το οποίο σας επιτρέπει να μαγειρεύετε αποτελεσματικά για 3 έως 5 ώρες συνεχώς με ένα μόνο φορτίο κάρβουνου. Το Tacora μπορεί να ενσωματώσει είτε 2 ψησταριές από ανοξείδωτο ατσάλι ή 2 ψησταριές από χυτοσίδηρο , με το αποκλειστικό σχέδιο Fesfoc με δύο ανεξάρτητες φωτιές, ώστε να μπορείτε να μαγειρεύετε νόστιμο κρέας, ψάρι και λαχανικά χωρίς να ανακατεύετε τη γεύση του φαγητού. Καθορίστε τον τύπο ψησταριάς που προτιμάτε για το φορητό μπάρμπεκιου Tacora. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα δύο φινιρίσματα μας, προσαρμόζοντας την εμπειρία σας. Οι ψησταριές μας είναι επιδέξια σχεδιασμένες για να ενισχύουν τη γεύση του φαγητού και να διατηρούν όλες τις ιδιότητές τους , προσθέτοντας τη φανταστική πινελιά μπάρμπεκιου.

Η ψησταριά bbq από χυτοσίδηρο Elegance δημιουργείται στα πιο πολυτελή βελγικά χυτήρια. Οι τεχνίτες μας εφαρμόζουν την απόλυτη αντιοξειδωτική θεραπεία υαλοποίησης για να αυξήσουν την αντοχή και την αντοχή του στο όριο. Η Fesfoc έχει δημιουργήσει  εντυπωσιακές ψησταριές από ανοξείδωτο χάλυβα  γυαλισμένες στο χέρι με εφέ καθρέφτη, σχεδιασμένες να υπερβαίνουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, σχεδιασμένες να διατηρούν τη σωστή θερμοκρασία του άνθρακα, μεταφέροντάς τον απευθείας στα τρόφιμα. Επίσης, θα σας επιτρέψει επίσης να επαναχρησιμοποιήσετε τον περίσσιο άνθρακα.

Μέσω των εύκολων μαξιλαριών ανάφλεξης άνθρακα, το κάρβουνο ενεργοποιείται γρήγορα με απλή επαφή. Ο φωτισμός και το μαγείρεμα με το μπάρμπεκιου με ρόδες είναι πολύ πιο γρήγορα από ό,τι με τα συμβατικά μπάρμπεκιου με καύση ξύλου, οπότε θα εξοικονομήσετε πολύ χρόνο. Με 1 φορτίο άνθρακα, μπορεί να διαρκέσει έως και 5 φορές περισσότερο  από ό,τι με ένα κανονικό μπάρμπεκιου από ξύλο.

Ο σχεδιασμός των βασικών σειρών αυτού του εντυπωσιακού μπάρμπεκιου με ρόδες περιλαμβάνει αποκλειστικά,  ανθεκτικά πόδια σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας, παρέχοντας στιβαρότητα και στιβαρότητα σε όλη την πολυτελή ψησταριά. Συγκολλούνται και γυαλίζονται με το χέρι μέχρι να επιτευχθεί το κορυφαίο φινίρισμα που μπορεί να προσφέρει η τεχνολογία αιχμής.

Αυτό το μπάρμπεκιου με ρόδες ενσωματώνει ατελείωτο χώρο αποθήκευσης. Χάρη στον υπέροχο πάγκο από ανοξείδωτο χάλυβα και το μεγάλο κάτω ράφι του, θα μαγειρεύετε στην τελειότητα. Χειριστείτε, κόψτε φαγητό, τοποθετήστε τα κουζινικά σας σκεύη, τα πιάτα ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεστε και απολαύστε το μπάρμπεκιου χωρίς όρια.

Η φορητή ψησταριά Tacora ενσωματώνει μια σχάρα για πετσέτες από συμπαγή ανοξείδωτο χάλυβα, γυαλισμένη στο χέρι μέχρι να πετύχετε φινίρισμα καθρέφτη.

Χαρακτηριστικά:

  • Μεγάλη θερμική ισχύς 550ºC
  • 1 φορτίο Άνθρακα μέχρι 300λεπτά
  • 2 Ανεξάρτητες Ψησταριές
  • Μέγιστη Αντίσταση
  • Πολυτέλεια και Design

Διαστάσεις:

  • 156,5cm x 62cm x 81cm (ύψος)

 

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.