MENU
MENU

Fesfoc Akan Force

Fesfoc Akan Force

Η Fesfoc ανακάλυψε ξανά την έννοια της επαγγελματικής ψησταριάς με κάρβουνα. Εμπνευσμένο από τις μεταλλικές κατασκευές των πιο σύγχρονων κτιρίων, χάρη σε αυτό το ανθεκτικό πόδι μπάρμπεκιου επιτυγχάνονται πρωτοφανή  άνωση και αιωρούμενα εφέ  στη ψησταριά άνθρακα. Όταν κοιτάξετε την επαγγελματική ψησταριά Akan με κάρβουνα, θα δείτε μόνο  ανώτερης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι . Η δεξιοτεχνία και η τεχνολογία ενώνονται για να σας παρουσιάσουν την  επαγγελματική ψησταριά με κάρβουνα με τα καλύτερα φινιρίσματα , έτσι ώστε η ψησταριά σας να είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια οπτική εμπειρία.

Η Fesfoc σχεδιάζει προϊόντα για να διαρκούν και να αντιστέκονται στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες, χρησιμοποιώντας μόνο πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας. Oι ψησταριές διατηρούν συνεχώς θερμοκρασία 550°C, επιτρέποντάς σας να μαγειρεύετε γρήγορα και με ακρίβεια το φαγητό. Αφήστε τη φαντασία σας να πετάξει και ξεκινήστε να μαγειρεύετε εντυπωσιακά πιάτα χωρίς κόπο με αυτές τις εκπληκτικές ψησταριές από χυτοσίδηρο Elegance ή ψησταριές από ανοξείδωτο χάλυβα Luxury.

Η Fesfoc ανακάλυψε ξανά την έννοια της επαγγελματικής ψησταριάς με κάρβουνα. Η ασυναγώνιστη απόδοση και η δύναμη  συνδυάζονται για να δημιουργήσουν τα πιο ανθεκτικά επαγγελματικά πόδια ψησταριάς στα κάρβουνα. Το Akan Force δημιουργήθηκε για έναν και μόνο σκοπό: να αναδείξει τις  αγνές και μινιμαλιστικές γραμμές  αυτής της εντυπωσιακής επαγγελματικής ψησταριάς με κάρβουνα. Εμπνευσμένο από τις μεταλλικές κατασκευές των πιο σύγχρονων κτιρίων, χάρη σε αυτό το ανθεκτικό πόδι μπάρμπεκιου επιτυγχάνονται πρωτοφανή  άνωση και αιωρούμενα εφέ  στη ψησταριά άνθρακα.


Χαρακτηριστικά:

  • Πολυτέλεια και Design
  • Μέγιστη Αντίσταση
  • Μεγάλη θερμική ισχύς 550ºC
  • Ισχυρός καυστήρας
  • 1 φορτίο Άνθρακα μέχρι 300 λεπτά
  • Υψηλή απόδοση

Διαστάσεις:

  • 123cm x 62cm x 13cm (ύψος)

 

Σας ενδιαφέρει; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα, και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.